Studio Credo Portaal

Vanaf heden verlopen alle inschrijvingen voor cursussen en kampen van Studio Credo via onze portaal website my.studiocredo.be. Hiermee willen we je beter kunnen bedienen, o.a. door de mogelijkheid voor online betaling en het automatisch beschikbaar stellen van de attesten.

1. Aanmelden

Het eenvoudigste is om je aan te melden met een bestaande Google (Gmail) of Facebook account. Indien je nog niet ingelogd was bij Google of Facebook, zal je dit eerst moeten doen (via de Google of Facebook pagina). Er kan vervolgens gevraagd worden om toestemming te geven om je naam en email adres te delen met onze portaal website. Vanaf nu ben je als gebruiker geregistreerd en kan je verder met de volgende stappen.

Opgelet, wanneer je kiest om aan te melden via Google of Facebook, worden je aanmeldgegevens niet beheerd door de portaalsite. Dit wil zeggen dan je geen gebruik maakt van de gebruikersnaam en wachtwoord velden op de login pagina, maar dat je je steeds moet aanmelden via de overeenkomstige knop “Ga verder met Google” of “Ga verder met Facebook”. Ook de “wachtwoord vergeten” link is in dit geval niet van toepassing. Je moet je login gegevens beheren via de profiel pagina’s van Google of Facebook.

Je kan ook kiezen om een account aan te maken met een email adres en wachtwoord. Klik hiervoor op “Hebt u geen account? Aanmelden”.
Kies vervolgens een email adres en wachtwoord en klik op “Doorgaan”.
Er zal nu een verificatie email gezonden worden naar het ingestelde email adres (deze email is in het Engels, met als onderwerp “Verify your email”).
Klik op de verificatie link in de email.
Vanaf nu kan je je aanmelden op https://my.studiocredo.be met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Gezinsleden registreren

Vooraleer je kan inschrijven, moet je jezelf of je gezinsleden registreren.
Klik op “Beheren” en vervolgens op “Gezinslid toevoegen”. Je hoeft enkel de gezinsleden toe te voegen die ingeschreven zullen worden.
Ben je bv. een ouder of voogd en zal je zelf geen lessen volgen, dan hoef je enkel je kinderen te registreren.

3. Inschrijven

Vanaf nu kan je je gezinsleden inschrijven. Klik op “Inschrijven”, selecteer indien nodig het juiste gezinslid, en klik vervolgens de cursus(sen) aan waarvoor je wenst in te schrijven.
Je kan met één inschrijving meerdere gezinsleden tegelijk inschrijven.
Klik ten slotte op “Inschrijven” om door te gaan naar de betaling.

Inschrijven van meerdere gezinsleden

Vermijd dat je korting misloopt!

De gezinskortingen worden toegepast per bestelling. Als je meerdere gezinsleden wil inschrijven, moet je alle cursussen voor alle gezinsleden selecteren en bundelen in één enkele bestelling.

4. Betalen

Na bevestiging van het reglement en de privacy verklaring, kan je op twee manieren betalen:

  1. Via overschrijving, je ontvangt hiervoor een email met de betalingsinformatie.
  2. Online via Bancontact

5. Contactgegevens

Om in orde te zijn met de verzekering, moet je bij de contactgegevens een postadres registreren.

Om fiscale attesten te kunnen ontvangen, moet je het rijksregisternummer van de aanvrager van de attesten invullen (dit kan je zelf zijn of iemand anders).

Indien je op de hoogte wil worden gehouden van de laatste nieuwtjes en informatie wil ontvangen over onze cursussen, kan je email adressen en telefoonnummers registreren waarop we je kunnen bereiken. Dit kan zowel globaal (geldig voor alle gezinsleden), als voor elk gezinslid afzonderlijk (bv. eigen GSM nummer of email adres van een kind).