Inschrijvingen 2021 – 2022

Inschrijvingsformulier voor het dansseizoen 2021-2022.

Dit formulier dient ook ingevuld te worden indien je enkel een proefles (week van 20 tot en met 25 september) wenst te volgen. Door dit formulier in te vullen ben je aan niets gebonden.

Wij staan erop dat je eerst de kans krijgt om met onze lessen kennis te maken alvorens definitief in te schrijven. De definitieve inschrijving én betaling dienen te gebeuren vóór aanvang van de tweede les.

De persoonlijke gegevens die via het inschrijvingsformulier worden verzameld, zullen behandeld worden overeenkomstig de Europese privacy wetgeving (lees alle details in onze privacyverklaring).

Velden met een * zijn verplicht

Deze informatie wordt gebruikt voor de verzekering.

Deze informatie wordt gebruikt voor de verzekering en om na te gaan of je in de juiste leeftijdsgroep bent ingeschreven.

Een kopie van je gegevens wordt ter bevestiging van de inschrijving naar dit e-mail adres gestuurd. Indien je geen bevestiging ontvangen hebt, gelieve contact op te nemen met Studio Credo.

Dit email adres wordt gebruikt om communicatie te zenden over de lessen, repetities en voorstellingen.


Je adres is nodig voor de verzekeringen en wordt gebruikt voor de briefwisseling ivm het volgende seizoen.


Je telefoon en GSM nummer worden gebruikt om te communiceren ivm wijzigingen aan het lesrooster of in geval van dringende situaties voor, tijdens en na de lessen, repetities of voorstellingen.

Volgende cursussen zijn volzet: Credo 4A.

Inschrijvingen voor Ayumi en Imani kunnen enkel bij inschrijving voor de vereiste cursussen én met een motivatiebrief. De pakketprijs omvat alle cursussen.

Ayumi (+14j) : basiscursus 4C of 5C, techniekles B of C en Impro Training B.

Imani (+17j): basiscursus 5C of 6C, techniekles C of C+, Impro Training C

Als er specifieke medische zaken zijn (epilepsie, astma, letsels, …) waar wij rekening moeten mee houden, dan moeten deze hier omschreven worden. Dit is van belang voor de verzekeringen. Medische gegevens worden maximaal 1 jaar bijgehouden.

Betaling dient te gebeuren uiterlijk vóór de aanvang van de tweede les. Dit gebeurt d.m.v. een overschrijving op rekening nr. IBAN BE27 7512 0260 7273 (BIC AXABBE22).

Alle betalingsinformatie vind je in de bevestigingsmail.


Gelieve uw gegevens nog eens na te kijken en uw inschrijving af te ronden via onderstaande knop.

Ik ben op de hoogte van het privacy beleid van Studio Credo vzw

Ik ben op de hoogte van het reglement en aanvaard de voorwaarden